car
ЗА НАС

Добре дошли на новият сайт на Кар Рентал България!

Щастливи сме да ви представим новата визия и резервационна система на нашата интернет страница www.carrental.bg.
Само с няколко кликвания ще можете да получите вече информация както за стандартните рент а кар услуги, така и за трансфери и транспортни услуги с автомобили, микробуси и автобуси.

В продължение на 15 години фирмата ни се наложи не само на пазара за коли под наем, но вече е и предпочитан партньор когато става въпрос за високо качествена услуга с шофьор. Фирмата ни е предпочитана от почти всички дипломатически представителства, техните гости и високопоставени делегации. През години сме обслужвали редица Президентски и Правителствени визити поради изграденото доверие и професионализъм.

Радваме се, че усърдието и отношението на нашите шофьори задоволяват Вашите изисквания и все по-често предпочитате нашата услуга "автомобил под наем с шофьор". Основна ни цел остава Вие нашите клиенти да намерите при нас всичко това, от което имате нужда за вашата ваканция или служебно пътуване в страната или чужбина.  
Ще продължим да налагаме стандарт различен от общо приетия на rent a car пазара у нас , така както подобава на една европейска фирма.

Изключително благодарни сме, че оценявате нашите усилия и правите разликата в обслужването и продължавате години наред да бъдете наши клиенти. Екипа на фирмата ни ще продължи да работи с всички сили и да подобрява предлаганите услуги всеки ден.