car
ЗА НАС
Уважаеми Клиенти,

В продължение на 20 години фирмата ни се наложи не само на пазара за коли под наем, но вече е и предпочитан партньор когато става въпрос за високо качествена услуга с шофьор. Поради изграденото доверие и професионализъм, услугите ни са предпочитани от редица дипломатически представителства, техните гости и високопоставени бизнес делегации. През години сме осигурявали логистична подкрема на голяма част от Президентските и Правителствени делегации по време на официалните им визити у нас.Радваме се, че усърдието и отношението на нашите шофьори задоволяват Вашите изисквания и все по-често предпочитате нашата услуга "автомобил под наем с шофьор". Основна ни цел остава Вие нашите клиенти да намерите при нас всичко това, от което имате нужда за вашата ваканция или служебно пътуване в страната или чужбина.  
Ще продължим да налагаме стандарт различен от общо приетия на rent a car пазара у нас , така както подобава на една европейска фирма.


Изключително благодарни сме, че оценявате нашите усилия и правите разликата в обслужването и продължавате години наред да бъдете наши клиенти.

Екипа на фирмата ни ще продължи да работи с всички сили и да подобрява предлаганите услуги всеки ден.